Cindy en Luc

Babyboom, Luc en Cindy
Kerkrade, Limburg
Betrokken bij: NCRV Babyboom

Blogt sinds: 2011

Motto: Houdt moed dan komt het toch nog allemaal goed!

Persoonlijke informatie:

De Limburgse Luc en Cindy willen al jarenlang niets liever dan een kindje. Om hun grote droom te verwezenlijken bewandelen ze een ICSI traject.Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Dit zijn wij:
Wij zijn Cindy en Luc de Vlieger en wonen nu sinds 6 jaar in het Limburgse Kerkrade, Luc is 34 en ik ben 25 jaar. Inmiddels zijn wij 5 jaar getrouwd, de grote dag was op 12 mei 2006. Ik werk in Heerlen als doktersassistente in een solo-praktijk en Luc werkt in een woonvorm voor licht verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Ook op het werk van Luc ben ik vaker aanwezig en we zijn ook dit jaar weer samen met de collega's en bewoners van Luc op vakantie geweest, ik ga dan mee als vrijwilliger. Wij hebben nu na zes jaar proberen nog steeds geen kindje maar prijzen ons ook al heel gelukkig met onze beestenboel. We hebben een teckel Kyra, 3 katten, Zoƫ (mamma poes), Izzy (dochter) en Diezel (zoon) en dan hebben we nog een heel ornaat aan vissen binnen en buiten. De hobby van mijn man is namelijk een aquarium en hij heeft er dan ook een van 2 meter, maar het is prachtig.

Wij doen mee aan babyboom om toch nog een bijdrage te kunnen leveren aan het onbegrip van mensen bij kinderloosheid en hopen dat iedereen van de beelden gaat genieten, of het nu leuke of minder leuke beelden zijn. Wij gunnen jullie een kijkje in ons leven van het afgelopen jaar.

Liefs babyboomers Cindy en Luc