Joris' Kerstboom Kerstconcert

Onder Joris’ Kerstboom staan we samen stil bij indrukwekkende en bijzondere levensgebeurtenissen en delen deze met elkaar. Als u als lid van plan bent om op 10 december de opnames van Joris’ Kerstboom te bezoeken hebben wij een prachtig aanbod voor u.

Speciaal Kerstconcert
De Parade, het plein aan de voet van de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch vormt al jaren het decor voor Joris’ Kerstboom. Daarom organiseren we hier iets extra’s voor onze leden. In het Theater aan de Parade verzorgt KRO-NCRV een uniek kerstconcert. Na uw bezoek aan Joris’ Kerstboom bent u tussen 15.00 en 16.00 van harte welkom om te genieten van Het Brabants Kamerkoor dat voor u de meest prachtige kerstliederen komt zingen. Dit zal zeker voor u de kerstsfeer compleet maken.

Wat: bezoek Joris’ Kerstboom, gevolgd door een Kerstconcert in Theater aan de parade.
Waar: Theater aan de Parade
Parade 23, 5211 KL 's-Hertogenbosch
Tijd: 15:00 – 16:00 uur
Prijs: € 3,50
Inclusief:

  • kerstconcert
  • kopje koffie / thee
     

Het is niet meer mogelijk om voor dit evenement kaarten te reserveren. 

Toegankelijkheid:
Er zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze kunt u telefonisch reserveren. Neem hiervoor contact op met ons klantenservice op 0900 - 700 70 04 (0,90 cent per gesprek).

Het koor: 
Het Brabants Kamerkoor, o.l.v. Béni Csillag, is al 78 jaar een ambitieus en vernieuwend kamerkoor in het hoogste amateursegment. Aan het kerstconcert in het Theater aan de Parade in Den Bosch wordt medewerking verleend door harpiste Regina Ederveen.