Reinaerde Buurtboerderij de Schaapskooi in Bilthoven

  • Terug
  • Aangedragen door: T. Fleurke
Reinaerde Buurtboerderij de Schaapskooi in Bilthoven
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In onze visie halen cliënten het beste uit zichzelf in relatie met anderen in hun directe omgeving. Onze missie is hen aan te moedigen om te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en samen te kijken hoe ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities verbinden met activiteiten die van waarde zijn voor hun omgeving.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Nieuwe meubels en vloerbedekking voor de kantine waar de cliënten pauze houden. Ze eten en drinken daar. Ook worden daar gesprekken gevoerd en bij slecht weer geknutseld.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Ik ben vrijwilliger bij de Schaapskooi. De cliënten werken hard en zijn enorm trots op hun kinderboerderij. 10 Jong volwassen cliënten hebben daar een geweldige dag besteding. Ik zie hoe ze er van genieten. Zelf hebben ze de kantine geverfd maar geld voor vloerbedekking en nieuwe meubels en het verder wat gezelliger maken is er niet. Het zou geweldig zijn als ze wat betere stoelen en tafels zouden kunnen kopen.

Website
www.reinaerde.nl

Stemmen
104

Word lid en geef