Stichting Los Cachorros

  • Terug
  • Aangedragen door: Lenny van den Brink
Stichting Los Cachorros
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Stichting Los Cachorros zet zich in voor straatkinderen van 6 tot 18 jaar in Ayacucho, een stad in de Andes in Peru. Zij zwerven op straat vanwege armoede, geweld of misbruik thuis. Los Cachorros zorgt ervoor dat de kinderen weer kind kunnen zijn en geeft hen kennis, vaardigheden en vertrouwen mee voor de toekomst. Persoonlijke aandacht en liefde staan daarbij centraal.

Waar zal het geld aan besteed worden?

We weten dat er meer kinderen in de straten van Ayacucho zwerven dan we nu bereiken. We willen graag een jaar lang een tweede straatwerker aan het werk zetten om contact te leggen met nog meer straatkinderen. En ook hen te motiveren hun zwerversbestaan op te geven en aan een nieuwe toekomst te werken. De kosten daarvoor zijn € 5.000 per jaar.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Mijn jongste dochter heeft een half jaar als vrijwilliger bij Los Cachorros gewerkt. We hebben haar opgezocht en gezien hoe noodzakelijk deze opvang is en hoe goed ze werken. Inmiddels ben ik voorzitter van de stichting Los Cachorros die in Nederland geld werft om dit belangrijke werk in stand te houden. Los Cachorros is de enige vorm van nachtopvang voor straatkinderen in Ayacucho.

Website
http://www.loscachorros.nl/

Stemmen
1700

Word lid en geef