Stichting Adwuma Ye

  • Terug
  • Aangedragen door: Wilma Doeve
Stichting Adwuma Ye
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Het bevorderen van de zelfwerkzaamheid en onafhankelijkheid van individuen of groepen die een lokaal initiatief willen ontwikkelen in Ghana, zodat zij in staat gesteld worden hun doel te bereiken en hun droom te verwezenlijken. Hierbij speelt het hergebruik van afval een grote rol.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het verder uitbouwen van het project in en rond Tuma Viela. Meer mensen een kans geven om mee te doen aan hun toekomst. Meer jongeren een kans geven om zich te ontwikkelen d.m.v. begeleiding om iets te leren en te verkopen.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Ik vind het vooral heel erg belangrijk dat Ellen zich zo inzet voor deze mensen. Geweldig ook hoe er met afval wordt gewerkt. Het geeft mensen nieuwe kansen en helpt mee aan de grote berg afval daar. Schooltassen, schooletuis, petjes, hoeden, opbergtassen e.d. van afval plastic gemaakt, new cooking bags van stoffen, veel veiliger en milieu bewust koken en de ontwikkeling van wasbare luiers en maandverbanden. Ze heeft steeds weer nieuwe ideeën en ze geeft altijd een reactie per mail als wij iets hebben gestort. Dit project is mij bekend doordat mijn dochter hier met een aantal jongeren, een aantal jaar geleden heeft geholpen. Ik word altijd heel blij als ik de site kijk en lees wat er allemaal weer is gebeurd.

Website
http://www.adwuma-ye.com/de-stichting.htm

Word lid en geef