BinnensteBuiten pioniert in de nieuwe Google Assistent

Vanaf vandaag kun je koken met chef-kok Sharon de Miranda van BinnensteBuiten! Hiermee is KRO-NCRV een van de eersten met een spraak gestuurde applicatie in de Google Assistent, die vandaag in Nederland is gelanceerd.

In de Google Assistent kun je praten met onze BinnensteBuiten chef-kok Sharon. Je kunt haar aanroepen door te zeggen “Ik wil praten met chef-kok BinnensteBuiten”. Sharon begeleidt je door het recept en vertelt je wat je moet doen. Je hoeft dus niet meer met je vieze handen je telefoon te ontgrendelen of de bladzijde van je kookboek om te slaan. Door simpel te zeggen: “volgende stap” vertelt Sharon je de volgende stap van het recept. Handen- en ogenvrij, zodat jij je volledig kan focussen op het koken.

Naast je culinaire steun en toeverlaat is Sharon ook heel gezellig in de keuken! Je kan haar vragen een liedje te zingen en misschien vertelt ze ook wel wat meer over zichzelf… Elke week zal er een nieuw recept bij komen in een verschillende categorie: vegetarisch, vees, vis of zoet! Probeer het zelf in de komende weken door in de Google Assistent Chef-kok BinnensteBuiten aan te roepen, veel plezier en eetsmakelijk!