Stichting Manege zonder Drempels wint Actie Warm Hart!

De stichting Manege zonder Drempels uit Bennekom heeft Actie Warm Hart van de NCRV gewonnen en ontvangt hiermee een donatie van 10.000 euro. Dit is gistermiddag bekend gemaakt tijdens de ledendag van KRO-NCRV in Ahoy Rotterdam.

Pieter Oosterveld van Manege zonder Drempels: “Met dit fantastische bedrag kunnen we meer nog meer bieden voor onze gasten, die bij ons, ondanks hun meervoudige beperking, kunnen genieten van het rijden op een paard.”

Jan Beumer, voorzitter NCRV: “Bij NCRV vinden wij het omzien naar elkaar erg belangrijk. De stichting Manege zonder Drempels is een goed voorbeeld van hoe mensen die niet vanzelfsprekend kunnen meedoen in onze samenleving geholpen kunnen worden.”

Jaarlijks geeft de NCRV met Actie Warm Hart een bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een zorgzame samenleving. NCRV-leden hebben in de afgelopen maanden hun stem op de diverse goede doelen kunnen uitbrengen. In totaal zijn er 26.000 stemmen uitgebracht. De stichting Lach voor een Dag uit Gorinchem (theatervoorstellingen op maat voor ernstig zieke kinderen) werd tweede en ontving 5000 euro, de stichting Avavieren uit ‘s-Gravenzande (aangepaste familievakanties aan zee) werd derde en kreeg 2500 euro.