Start Boer zoekt Vrouw Internationaal

In de uitzending van 12 februari ontvangen de boeren hun brieven op de SS Rotterdam, het schip waarmee in de jaren vijftig en zestig vele Nederlanders de oversteek maakten op zoek naar voorspoed en vooruitgang. In totaal schrijven 1199 vrouwen een brief naar de boeren. 1199 Vrouwen van wie het hart ietsjes sneller gaat kloppen bij het zien van een van de boeren. 1199 Vrouwen die het aandurven om voor de liefde Nederland te verlaten. Met welke tien vrouwen willen de boeren kennismaken tijdens de speeddate?

Yvon Jaspers: “Het wordt weer een prachtige serie waarin je alles kan verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, tranen van verdriet en tranen van intens geluk. Je kan genieten van nieuwe landen en zeker van bijzondere mensen. Het heeft een exotisch tintje en tegelijk voelt het zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat het om de liefde tussen twee mensen. Dat is in Nederland niet anders dan in Canada of Texas. De hunkering ernaar is misschien nog net een tikkie meer. De boeren hebben er zo lang naar uitgekeken!”

Serie Boer zoekt Vrouw Internationaal
Boer zoekt Vrouw Internationaal kent in totaal 12 uitzendingen (inclusief de voorsteluitzending van augustus jl.) , de laatste is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt Vrouw Afterparty!