NCRV Magazines en TV gidsen

Onze programma’s gaan verder dan radio en TV. Daarom brengt NCRV ook een aantal glossy verenigingsbladen uit. Als u voor een tientje per jaar steunlid wordt, ontvangt u het magazine Vertel. 3 keer per jaar helemaal gratis.

Bovendien ontvangt ieder NCRV lid drie maal per jaar het verenigingsblad MijnNCRV. Wilt u alle programma's overzichtelijk op een rij? Neem dan een abonnement op de TV gids: NCRV Gids.

Voor de duidelijkheid: als u lid wordt van NCRV, ontvangt u niet automatisch één van deze programmagidsen. En als u een abonnement op één van de programmagidsen neemt, bent u ook niet automatisch lid van NCRV. Dat is zo geregeld in de mediawet.

MijnNCRV

MijnNCRV is een ledenmagazine met informatie vol exclusieve evenementen en aanbiedingen en met informatie over de NCRV. Als lid krijgt u dit magazine drie keer per jaar thuis gestuurd. Bekijk hier het magazine online.

NCRV gids

Word abonnee en krijg elke week heldere programmatips, inspirerende interviews en achtergrondverhalen. Bovendien krijgt u bij uw tv gids abonnement gratis een voordeelpas waarmee u bij verschillende winkels en op producten een exclusieve korting krijgt!

De verwondering

Met een abonnement op de Verwondering ontvangt u ieder kwartaal een magazine volspiritualiteit en zingeving. Een blad vol kleurrijke fotografie en prachtige gedichten. Bekijk hier het magazine online.

Vertel. magazine

Bent u ook altijd zo benieuwd hoe het verhaal verder gaat na de uitzending? Beleef de verhalen achter onze programma’s in het nieuwe ledenmagazine Vertel. Vertel verschijnt 3x per jaar en is gratis voor leden van NCRV. Nog geen lid? Wordt dan nu steunlid van NCRV. Bekijk hier het magazine.